vineri, 23 iulie 2010

Datorita unor probleme tehnice, voi continua sa postez numai pe bloguri si aceasta serie de fotografii facute pe 22 Iulie 2010 - Ziua Sf. Ilie si a Aviatiei Romane. Un alt subiect fotografic care ar trebui sa puna romanii pe ganduri si sa le ridice capetele din pamant.



















Gata! Este un motiv sa ridici capul din pamant, sau nu?

joi, 22 iulie 2010

Scriam zilele trecute despre mersul cu capul in pamant. Problema incepe sa se acutizeze. Sa va detaliez:
-    De ceva vreme am inceput sa folosesc bicicleta in locul autoturismului din mai multe motive. De cand am postat pe blog “Serie de Bucuresti” cu subiect principal mersul romanului cu capul in pamant, am fost la fractiuni de secunda si milimetru de cateva accidente dintre mine – biciclist – si o gramada de romani – pietoni in aceasta ecuatie – care mergeau cu capul in jos si pe trotuar si pe strada si prin alte locuri prin care mai circula romanul in ziua de azi (pe langa trotuar, pe langa pasajele pietonale si pentru autovehicule s.a.). Asa nu se mai poate!

ROMANI – RIDICATI CAPETELE DIN PAMANT!

Incep sa cred ca toti romanii au ajuns sa stie cuvintele fostului domnitor Gheorghe Bibescu: „destinul acestei ţări este acela de a fi în veci smerită”, de curand pomenite de Domnul Adrian Majuru, pe site-ul www.bucurestiivechisinoi.ro , in articolul sau intitulat „Aproape invinsi intr-o tara de hapsani si lenesi”.

As fi foarte fericit daca romanii ar urmari acel site, atat pentru ca ar lasa mai putin timp pentru ascultarea manelelor in special sau pentru taiatul frunzei la caini (ca sa folosesc un limbaj „academic”), in general.

Avand in vedere cele de mai sus, astazi am sa postez doua fotografii, fiecare cu mesajul sau. Astfel: prima fotografie a fost executata in drum spre Tg. Jiu si se datoreaza faptului ca NU M-AM UITAT NUMAI IN PAMANT (pe unde mergeam carevasazica) si am putut observa ce veti observa si voi, iar in a doua fotografie am imortalizat (si eu, ca foarte multi altii) un monument care TE OBLIGA SA PRIVESTI DE JOS IN SUS si deci la un moment dat, tot ridici capul.

Dar ajunge cu vorbaria, priviti fotografiile!



Ei? Ce ziceti? Merita sa ridicam capul din pamant? Eu zic ca DA!