joi, 31 iulie 2014

Anu(su)l cel electoral

Vreo diferenta intre cele doua? Va las pe voi sa va raspundeti! Mie nu mi se pare! Iata de ce:

- Intr-un an electoral de pe Hotnews (aici) am aflat ca romanii au "circa un sfert de milion de analfabeti care voteaza". La o privire mai atenta descoperim ca desi toate graficele prezentate (intocmite pe diverse criterii) ar trebui sa aiba acelasi total (logic nu? - un sfert de milion), descoperim ca numerele difera (chiar va rog sa verificati). Un rahat nu?
- Declaratii lipsite de orice urma de bun simt ale reprezentantilor guvernamentali referitoare la victimele inundatiilor (sunt sigur ca stiti despre ce vorbesc). De rahat, nu?
- Discutii pe marginea anutarii a diversi candidati la lupta pentru alegerike prezidentiale. E roman, nu-i roman, e din Olt, nu-i din Moldova, e independent, cat de independent, a facut ceva notabil, a batut-o la perete, e tanar, nu-i batran, e barbat, sau e femeie, se pricepe la afaceri, nu este bun gospodar, este gospodar, are - n-are studii si tot asa. Nu spun ca un votant nu trebuie sa judece inainte sa purceada la o decizie, dar in orice caz, mie mi se pare ca lucrurile importante nu sunt luate in discutie! Alt rahat

As putea continua in felul asta pana la alegeri, dar ce folos? Am dat trei exemple de rahaturi a caror provenienta nu poate fi decat un anus! Asa ca va doresc un an(us) electoral placut (sau plin de placeri), mai ales celor responsabili de aceste rahaturi!

Asa ca, la vot cetateni!

Parerea mea!

PS Vezi foto si ce iti inspira!