marți, 3 mai 2011

Opinia mea

Fotografie preluata de pe Internet

     Pleci diminineata spre ... oriunde doresti sau esti nevoit. Daca folosesti mijloacele de transport in comun ai doua variante: te agaseaza difuzoarele din interior cu cine stie ce post tembel, sau nu. Daca folosesti masina personala, ai de ales intre a asculta radioul (casetofon, CD ...) sau nu. Daca alegi sa asculti radioul o faci pe barba ta. Eu am facut-o in aceasta dimineata si m-am ales cu o critica crunta la adresa celor care in nemernicia si prostia lor, indraznesc sa poarte gentute (de orice fel, de marca sau nu, indiferente ce culoare) in diagonala.
     Memorabilele cuvinte rostite de domnul din figura de mai sus - cel mai sprinten la minte dintre Carcotasi, asa cum ne-a aratat domnia sa de-alungul timpului - te furnica si te inspaimanta, dar mai ales te pun pe ganduri.
     Cum de pana in acest moment nu te-ai gandit ca esti un ghertoi nenorocit, care poarta o gentuta in diagonala. Ai facut chestia asta fara a astepta ca domnul mai sus mentionat sa o lanseze ca moda? Esti praf! Si mai mult: esti o amintire! Urata, dar amintire!
     Ce daca nu iti umpli buzunarele cu lucruri de care ai nevoie peste zi si le indesi in gentuta? Ce daca te simti foarte comod nepurtand nimic in mana? Si peste toate cele, ce daca iti este bine purtand gentuta pe diagonala?
     Ai comis-o frate!
     Ai incalcat regulile "Dumnezeului" nostru al tuturor: Mihai Gainusa. Are radio (la dispozitie) si poate scoate pe gura ce vrea el? Este "Dumnezeu"!
     Treci la colt purtator nemernic de gentuta pe diagonala!

     ... sau mergi pe burta si cumpara-ti o borseta!