joi, 14 august 2014

BOULE!

     Asa incepe un bilet autocolant lipit pe masina mea astazi! Textul integral il reproduc mai jos:

     "BOULE!
      NU MAI PARCA PE TROTUAR!
      ESTE AL PIETONILOR"

     Nu vreau sa fac analiza pe text. Vreau doar ca acest decerebrat care are suficient timp si bani sa bata orasul in crucis si in curmezis, sa tipareasca si sa lipeasca astfel de biletele - recunosc, de dimensiuni reduse si usor de indepartat - sa pice pe mana cuiva care sa ii bage mintile in cap.
     In primul rand, lipeste aceste biletele fara nici cea mai mica urma de discernamant - probabil ca acest cuvant ii genereaza mari probleme de intelegere - avand in vedere modul in care era parcata masina mea. In al doilea rand, motivul pentru care am parcat pe trotuar este unul pentru care m-as bucura sa il chem pe dumnealui (cel cu biletele) sau pe cel care l-a impropietarit pe dumnealui cu trotuar sa ma ajute sa car ce aveam de carat.
     Vreau sa fie foarte clar ca acest articol nu are rol justificativ. Ceea ce vreau sa spun - pentru decerebrat in mod special - este ca nu incerc sa ma scuz pentru ca am parcat acolo unde legal aveam voie! Am insiruit aceste vorbe cu speranta ca poate il citeste si altcineva care are obiceiuri belicoase si sub umbrela spiritului civic se atinge de bunuri care nu ii apartin!
     Concluzia este urmatoarea: daca cineva va mai indrazni sa faca asa ceva, pe cuvant de fost pionier ca nu o sa ii placa cum o sa il imbrac in post-it-uri! Capsate!

PS Daca va veti interesa la cei care ma cunosc, veti afla ca sunt om de cuvant si pentru dreptul meu merg pana la capat! Indiferent care este acela!

PPS Si daca cumva il voi prinde chiar pe cel care mi-a lipit astazi biletul, sa fie convins ca primul cuvant din bilet va reprezenta animalul care bea tot atata apa cata ii voi indesa eu pe gat! Vreo doua galeti! Asta pentru ca atat eu cat si boul (generic vorbind) nu i-am incalcat in nici un fel domeniul si nici "proprietatea" lui de pieton!

miercuri, 13 august 2014

Circulatia in Romania

Ca urmare a apropierii lunii de planeta noastra, influentele magnetice au generat o bulversare majora in circulatia din Romania. Nu ma credeti? Uitati dovada: se circula pe stanga!