miercuri, 10 octombrie 2012

Recomandare: Ocoliti cel.ro!



Cred ca textul e-mail-ului de mai jos este suficient de relevant:


"Buna ziua!

Sunt unul dintre fostii dumneavoastra clienti. Spun fost pentru ca de azi inainte nu voi mai cumpara nimic de la cel.

Sunt convins ca acest e-mail nu va schimba nimic, dar macar ma manifest in scris, considerand ca cealalta varianta posibila de manifestare nu m-ar onora.

Am contactat telefonic firma dumneavoastra si am primit informatia ca produsul pe care doream sa il achizitionez poate fi livrat intre orele 18.30 si 19.30. Nu am facut comanda, dorind sa discut cu unul dintre consultantii dumneavoastra inainte de a lua o decizie. Toate aceste mentiuni le-am facut si in decursul discutiei telefonice.

Surpriza, surprizelor! Cand am ajuns la magazin, traversand efectiv orasul la o ora de varf, mi s-a comunicat ca nu ma poate ajuta nimeni. In afara domnisoarelor din stanga intrarii nu mai era nimeni la ora 18.40.

Suntem cu toti obisnuiti cu bataia de joc in stil romanesc, dar astfel de obiceiuri ar fi cazul sa dispara. Va informez ca prezentul e-mail va fi facut public prin toate mijloacele de care dispun. De asemenea, va informez ca toti cunoscutii mei va vor ocoli cu obstinatie magazinul dumneavoastra.

Cu toata stima pe care o meritati!

Cristian Oprea
Fost client"

L.E. - raspunsul cel.ro

"Buna ziua
Cel.ro este un magazin online ce aduce marfa pe baza de comanda. De asemenea pe site-u nostru se mentioneaza daca produsul este pe stocul nostru sau stocul frunizorului. Motivul pentru care vi s-a comunicat faptul ca poate fi ridicat dupa 18:30 a fost ca acesta trebuia sa fie adus la comanda pentru dumneavoastra. Daca nu s-a efectuat aceasta comanda nu s-a adus nici produsul. Cu siguranta daca ii comunicati respectivei colege sau coleg la telefon ca doriti sa il vedeti inainte produsul acesta va informa ca nu se poate decat daca se aduce pe baza de comanda.
Ne cerem scuze pentru neplacerea cauzata.
O zi buna"





Poate sunt eu orbit la pricepere!  Oare nu au citit ca: "Toate aceste mentiuni le-am facut si in decursul discutiei telefonice"?