marți, 11 februarie 2014

Dinamo


O alta viziune.

luni, 10 februarie 2014

STREET HEROES Cool As Ice Part 2

     Cartierul Militari (Iuliu Maniu) - ora 10:00 (sambata dimineata). "STREET HEROES Cool As Ice Part 2" anuntat cu mare pompa - nu ca nu ar avea de ce - a inceput (minunea minunilor pentru Romania) exact la ora anuntata!
     Toate decurg cum trebuie - alta minune. Lista de la intrare pentru presa, listele pentru participantii la diverse activitati sportive, eliberarea biletelor, montarea bratarilor de diverse culori in functie de tipul musafirului - absolut toate merg snur! Bravo organizatorilor!
     Dupa cum spuneam, la interior, activitatile deja incepute la ora 10:00. Muzica la un nivel civilizat (adica suficient de incet si pentru urechile unuia ca mine caruia muzica din discotecile si cluburile "contemporane" ii ridica stomacul in gat). Asta nu avea sa dureze, ca si generosul (initial) spatiu interpersonal. Incet, incet, pe masura ce copii, adolescentii si seniorii umpleau totusi generosul spatiu, din incinta Turbohalle, a inceput sa creasca si nivelul la care decibelii isi faceau de cap, manipulati de DJ cu nume care de care mai uschite!
     Un eveniment la care a participat foarte multa lume - in general cei care erau in vacanta - si care a reusit sa isi atinga scopul si publicul tinta. Parerea mea!