joi, 26 martie 2015

Vot de blam...

... dat de bucuresteni parlamentarilor care au adoptat o solutie lamentabila la problema ridicarii imunitatii domnului dan sova despre care orice comentariu este de prisos, lucru valabil si pentru prietenul (care la nevoie se cunoaste) - victor ponta!















Imagini luate ieri, 25 martie, la locul clasic de protest al locuitorilor Bucurestiului!
Ar fi trebuit sa fim alaturi de ei!

3 comentarii:

ADRIAN spunea...

Imi pare rau ca nu pot sa fiu cu ei pentru ca mesajele lor sunt pe langa subiect. DNA il urmarea pe Sova pentru un show mediatic, sa-l ia in catuse pentru o zi, sau poate pentru 30 de zile. Daca avea un dosar serios, DNA il ducea in instanta inainte sa ceara arestarea caci NIMIC nu il tine pe Sova sa nu ajunga la tribunal si maine caci el nu e acuzat pentru fapte in functia de ministru ci pentru lucruri de acum 7 ani, cand n-avea functie publica. Ar trebui sa fiu in strada in sens invers, sa intreb "Ce dracu' ati facut 7 ani bai DNA, ati dormit pe voi !?". La Vosganian speta e cu totul diferita pentru ca el era acuzat de fapte ce teoretic ar fi fost faptuite ca ministru. La el nu se cerea retinerea/arestarea ci inceperea urmaririi penale, ca asa zice constitutia, nu poate cere decat parlamentul sau presedintele. Se pare ca aia de au vrut sa-l tarasca si pe Vosganian la circ n-au avut ceva serios, au venit cu "sa mor eu daca n-o fi asa!". Deci parerea mea este ca Sova, dupa cum a zis, asteapta sa se judece, in libertate, numai sa trimita aia vreun dosar in instanta totusi. Si nu-l opreste nimic sa ajnga acolo sau chiar la parnaie, ca n-ar fi primul parlamentar in situatia asta. Deci, cu parere de rau, cei care au venit in piata fie n-au inteles nimic fie si-au pierdut timpul in mod placut. Parerea mea (vorba unui clasic in viata)...

chrisoprea spunea...

Perfect de acord cu somnul dna-ului! Perfect de acord si cu argumentarea ta referitoare la diferenta dintre spete si imi cer scuze pentru scaparea unor aspecte care mi-au scapat! Ma bucur ca am lasat comentariile la liber (sa le vada toata lumea), pentru ca sunt convins ca mai sunt si altii in situatia mea! Multumesc Adrian! Am fost manipulat! - Misto scuza, nu?

ADRIAN spunea...

Da, presa are tendinte manipulatoare. Nu stiu care este mai frecventa dintre cele doua situatii - manipulare din interes (politic, financiar) sau din totala lipsa de calitati pentru jurnalism (am scris eu mai multe articole care contin in titlu "jurnalistii loveste").
Deci cele doua mesaje din publicul de acolo: "Sova judecat" si "Nu fugiti ..." sunt batai la usi deschise. Sova POATE FI judecat (nu ca Vosganian) si de fugit n-a fugit decat de arestare. Care, sa ne intrebam din nou, ce sens are dupa 7 ani de la presupusele fapte? E Sova un terorist violent sau ce !? Cred ca o vina clara ce i se poate imputa este ca este realmente antipatic. Cel putin mie mi-e antipatic, ca orice om caruia i se citeste aroganta pe fata - cazul lui, fara indoiala.