miercuri, 19 august 2015

Politia romana stropeste cu jet

     Cine urmareste acest blog stie despre aventurile mele legate de politia romana, ca este ea de circulatie, comunitara, judiciara, sau oricare dintre celelalte 19 tipuri de politie existente in Romania. Dintre toate, cea mai odioasa, cea mai mare adunatura de prostalai, cu cea mai mare ingamfare posibila, dar evident si cea mai inutila este politia comunitara. Au avut realizari? Poate, dar cunoscute sunt doar ANUNTAREA inceperii amendarii celor ce scuipa coji seminte pe jos, ANUNTAREA urmaririi borfasilor de prin piete. Dupa cum se vede, realizarile lor sunt doar anunturi!
     Spun prostii! Cea mai mare realizare a lor de care se achita cu brio este aceea de cheltuire a banului public, adica si al meu si al tau... Pe langa asta, la sediile imense si ultramoderne pe care le ocupa de pomana, creaza numai probleme! Folosirea abuziva a unor drumuri de acces pe care nu au ce sa caute, instalare de dispositive de circulatie fara aprobari, folosire pe timpul noptii (in cartier residential) a diferitelor tipuri de semnalizari - optice si acustice - si cand vine vorba de acustice, este o feerie. Tot ce folosesc in materie de scule (de gradinarit, de instalator, de curatat zapada s.a.) sunt alese special sa depaseasca numarul de decibel aprobat pentru zonele rezidentiale, dar mai ales sa acopere vocile puternice de oameni de la tara obisnuiti sa se strige unul pe altul de la distante de 5 tarlale, printer caini care latra si vaci care mugesc si evident, sa fie folosite in ore de odihna!
      Astazi, zi in care stau acasa caci am racit ca un prost in mijlocul verii, inainte sa incep mult anuntata pe toate canalele media, ploaie, ce credeti ca faceau inteligentii de la comunitara? Stropeau (cu jet, evident) copacii din gradina proprie, cuun insecticide probabil! Iata jetul:
 
 
      Vor sari specilalistii sa imi explice cum ca Solutia nu va fi spalata de ploaie, ca este una care... si care... Ma doare-n bascheti! Am trait la curte, am si acum gradina si nu stropesc cu chimicare pe copaci inainte de ploaie!
      Revenind, nu avea nici un sens sa discut cu "jetul", mai ales ca ma impiedica zgomotul, dar mizeriile scoase pe gura de seful lui, "exegetul" cand a observant ca fac fotografii, nu sunt de mentionat aici. Dar pitecantropul tot trebuie sa il vedeti:
 

      Daca pana acum nu m-ati crezut, banuiesc ca acum nu mai aveti indoieli! Nu i-am raspuns "exegetului" la mizeriile scoase pe gura, dar oare chiar mai trebuie sa ii suportam mult, sa cheltuiasca bani cu nemiluita, sa vorbeasca prostii si sa nu faca nimic din ceea ce ar trebui sa faca?
       Haideti oameni buni, oameni cu bun simt, oameni cu mintea la locul ei sa gasim solutii sa ii dam la dracu pe toti idiotii care ne f.t viata, ca sunt senatori, militieni, derbedei, tigani, presedinti, marinari si toti ceilalti jegosi sa ii dam la dracu. Sa inventam un nou Antonescu, ca pe cel vechi nu avem voie sa il proslavim si sa facem cu toti nemernicii ce intentiona maresalul sa faca cu tiganii, sa ii dam la altii! Lu' UE, lu' NATO, lu' FMI, lu' SUA, lu' Franta si Germania si oricui are nevoie de ei! Noi ne-am saturat!
      Parerea mea!
 
 
Niciun comentariu: