sâmbătă, 28 aprilie 2012

Revolta

Sunt revoltat!


Vorbim depre noul DEX si despre http://www.gandul.info/!
Incep prin a-mi exprima revolta referitor la cuvantul "iubire". Definitia iubirii care este data ca "dragoste fata de o persoana" este aberanta. Adica eu nu mai pot sa imi iubesc cainele si pisica, sau o floare si asta conform Academiei Romane.

Daca mergem mai departe si consideram "tigan" ca fiind un cuvant cu sens peiorativ, inseamna ca Regele Cioaba, Imparatul Iulian si Dl. Madalin Voicu ii insulta pe cei de aceasta (si aceeasi) etnie.

Celelalte cuvinte ale caror sensuri s-au schimbat (acum si de-alungul timpului) nici nu le mai pomenesc. Cele enuntate mai sus mi se par a fi de o evidenta covarsitoare pentru a dovedi idiotenia si aservirea unor oameni culti, la cercuri care vor tiganizarea Romaniei.

Ce inseamna "rrom"? Observati ca il scriu cu doi de "rr" fata de cuvantul "rom" din noul DEX. Ei bine, acest cuvant nu inseamna nimic. Tiganii sunt tigani in toate limbile Pamantului. Gypsy - engleza; zingaro - italiana; gitan - franceza; cigano - portugheza; gitano - spaniola; tiganin - bulgara; cingene - turca.

Mai avem nevoie de dovezi?

Nu, dar pe noi, prostii, nu ne intreaba nimeni! "Cerebralii" de la Academia Romana se consulta cu Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) si Institutul de Lingvistica "Iorgu Iordan" reprezentati de alti "cerebrali" de acelasi calibru.

Concluzia mea este ca ne vindem din nou tara! De data asta tiganilor!
 
Pe de alta parte, am incercat sa imi exprim parerile de mai sus si pe site-ul:
 
http://www.gandul.info/news/a-aparut-dex-ul-corect-politic-cum-a-modificat-academia-romana-definitiile-cuvintelor-tigan-jidan-homosexualitate-si-iubire-9572510
 
La adresa mai sus mentionata, veti gasi un articol referitor la subiectul "Noul Dex" unde cei ca noi sunt invitati sa isi spuna parerea. Am incercat sa postez si, ce sa vezi? Postarea mea nu a fost luata in seama! Oare de ce?