miercuri, 1 februarie 2017

Foto-mesaje


Doamna... ocroteste-i pe romani! 


Trei culori... cu filtru rosu


Relatii intre cuvinte: televiziune-venin!


Si acum... spor!

 








Ziua de dupa noaptea cutitelor lungi... infipte in spate!





















marți, 31 ianuarie 2017

De-a pupatul in trei litere... si pregatirea multilaterala

     Am scris acum ceva vreme (circa 1 an si jumatate), un articol intitulat "Protestez!" M-am racorit pentru o perioada, dar lucrurile incep din nou sa se duca pe pustii. Pupincurismul a capatat noi forme, mai evoluate si specifice epocii in care ne taram ca ramele.
     Eu te laud pe tine pe blog-FB-twit-site-ul/rile meu/mele si tu faci la fel pe al/ale tau/tale. Reciprocitate! Este aproape imposibil ca din imbecilii care ne adora (pentru ca sunt la fel de "specialisti" ca noi) sa nu o preia (pe ea, lauda) si care mai apoi sa se propage cu viteza internetului.
     Artisti deveniti politicieni, arhitecti transformati in maestrii ai fotografiei, sportivi cu veleitati de vedete hollywoodiene, neica-nimeni transformati in ce vor ei, taximetristi care... ma iertati, astia le stiu pe toate! Pardon! Mai avem o categorie a tot stiutoare: jurnalistii! Avand in vedere cat de greu am adunat mana de oameni care ma urmareasc, sunt convins ca imi intelegeti punctul de vedere!
     Desi citesc in permanenta tot ce pot in domeniul meu (fotografia), particip la diverse cursuri si work-shop-uri, nu incetez sa ma minunez de cat de iscusita este mintea omeneasca si ce pot realiza niste maini dibace (sau roboti dibaci, dupa caz). Incerc sa imi mentin tonul, sa imi pastrez calmul si sa raman la nivelul solului in momentul in care se gaseste cate cineva sa imi susure: "Eu as face asa...", urmat de o insiruire de cuvinte fara noima, culese de pe net.
     De astazi inainte feriti-va! Ma pregatesc sa va "promovez"! Macar sa stie si altii cine sunteti si sa aprecieze cu cine au de-a face!
    O gura de apa si ... la lucru!