miercuri, 22 iulie 2015

Happy 5000 visitors!



Counter Start Date January 24, 2013


Va multumesc tuturor si fiecaruia dintre voi! 



Politia romana este DEGEABA!

     Politia romana este DEGEABA! Si noi suntem niste imbecili ca ii rabdam! Politisti, va sugerez ca atunci cand ma va interpela primul dintre voi sa fie bine pregatit, pentru ca altfel il las in curul gol! Intentez proces atat institutiei care va da voie sa iesiti ca niste pomanagii prost pregatiti si pusi pe intimidare pe strada, cat si fiecaruia dintre cei care ma vor opri, in nume personal!
     De ce? Sa va spun:
1.     Intr-o seara in drumul de la birou catre casa si in dimineata urmatoare pe acelasi drum parcurs in sens invers, un numar de 42 de masini au trecut pe rosu dintre care 38 PE LANGA POLITISTI DE LA POLITIA RUTIERA! Unul dintre infractori venind din Piata Rosetti, a ocolit insula triunghiulara de langa Teatrul National  - PE SENS OPUS - si a facut la dreapta spre Intercontinental - prin fata politistului care se afla langa semafor. Ceilalti 37 doar au trecut pe rosu pe langa politisti aflati in intersectie. Cei 4 care au trecut pe rosu in intersectii fara politie, nici nu mai conteaza!
2.     Sunt fotograf si in ultimii ani am lucrat pentru diverse muzee bucurestene. In mod specific, la unul dintre aceste muzee, am o mare problema cu intrarea care este de obicei ocupata de diversi imbecili - vezi articolul "As vrea sa stiu cum ai parcat" din 5 mai anul curent! Cat de prost sa fi sa parchezi CHIAR IN FATA UNEI INSTITUTII SI IN FATA UNUI MARE SEMN DE PARCARE INTERZISA? Atat! Ieri ajung cu o ora inainte de inceperea programului numai ca sa prind intrarea goala si sa imi pot pune masina plina cu sculele fotografice specifice. Vigilenta politiei rutiere s-a facut simtita imediat! Am fost somat sa mut masina! Am refuzat! Mi-au fost solicitate actele si le-am prezentat! Am fost somat din nou sa mut masina! Am refuzat din nou! A fost chemat seful de zona prin statie! Deja incepusem sa ma amuz! Ce credeti ca s-a intamplat cand si-a facut aparitie competentul sef de zona! Mi s-a oferit un loc de parcare la o distanta de 5 metri de intrarea in muzeu, desi am adus toate argumentele logice in discutie: am de carat sculele din masina, locul oricum va fi ocupat de altcineva si oricum, daca ar fi fost legal sa parchez unde m-au indrumat ei, as fi parcat acolo de la inceput! Sa va arat ce s-a intamplat in urmatoarele minute:


       Abia am avut loc sa trec cu gentile si celelalte acareturi pe langa dobitoc! Nu mai vorbesc despre masina cu numar de Mures care zace de cel putin un an si jumatate acolo.
3.    Ajung astazi la un alt muzeu unde un coleg imi arata laterala stanga a masinii personale lovita ieri in trafic de un smecher si pentru care procesul verbal intocmit de politistul de la constatari mentioneaza cum ca smecherul a fost lovit cu laterala stanga de catre colegul meu! Pai cum mai inteligentule?

     ALO! Cei care sunteti responsabili pentru cretinii din subordinea voastra! Unde sunteti? Ce faceti? Daca voi nu faceti nimic, o sa facem noi si nu o sa va fie cald si bine! Eu va promit asta! Ma voi transforma intr-un mic (impropriu pentru unul care trage 130 kg la cantar) procesoman si voi pretinde daune de toate felurile la care se vor putea gandi avocatii mei! Vreti sa incercati? Va poftesc!