vineri, 18 martie 2016

Existam! Inca...

     Fara ca sa imi doresc sa intru in polemica cu cineva, oricine ar fi acel cineva, imi voi exprima si eu gandurile cu privire la noua lege care surghiuneste fumatorii si ii face fericiti pe ne. In fond, de aia am facut acest blog, ca imi exhib rezultatul conexiunilor facute de sinapse intre neuronii personali - asa putintei cat mai sunt ei in urma multor ani de fumat - intr-un spatiu, mai mult sau mai putin vizionat de domniile voastre!
     Asadar, trecand peste faptul ca preluam tot ce ne vara ue pe gat cu obstinatie, cerand in schimb cam tot ce avem si ii intereseaza pe ei, trecand peste faptul ca la solicitarile ue, niste cretinoizi care ne conduc pluseaza cu contributii personale de-a dreptul imbecile, trecand peste faptul ca in timpul in care coc niste absurditati ar putea sa faca ceva bun pentru tara care i-a pus acolo unde sunt, ajung la miezul problemei si anume OMUL, mai bine zis PERSOANA, cea care este beneficiarul sau din contra de cele mai multe ori, pentru care se isca legile, ordonantele, ordinele si hotararile de orice fel.
     Din punctul de vedere al legii in discutie, PERSOANELE se impart in doua categorii: fumatori si nefumatori. Daca gresesc, accept critici! Conform unui studiu (http://www.aspgorj.ro/comunicate/tutun2.pdf) circa 30% dintre romani, ar fi purtatori ai microbului care se cheama tutun si prin eliminare, restul de 70% ar fi complet sanatosi. Sa ii tina Cel de sus asa!
     Avand in vedere ca statul colecteaza de la orice PERSOANA care profeseaza o meserie cu statut liberal circa o treime din castig si ca fumatorii reprezinta tot o treime din cei care profeseaza meseria de PERSOANA pe teritoriul Romaniei, facand o analogie (tampita ce-i drept) rezulta ca treimea care reprezinta fumatorii revine statului care face ce vrea cu ea (treimea).
     Din experienta celor 26 de ani de democratie in Romania, am invatat ca tot ce are statul in posesie, trage prin cur, cum spune o inteleapta vorba romaneasca. Concluzionand, treimea este la mila statului!
     Asa ca, dragi fumatori, cata vreme evoluam catre o lume mai buna - asa cum suntem trasi de atentie in permanenta - nu veti avea decat de suferit, pentru ca statul va face ce vrea el cu treimea care i se cuvine Parerea mea!

P S - Mi-as dori sa imi arate cineva - fara putinta de tagada - un om care a murit exclusiv din cauza fumatului. In schimb, ii voi face cunostinta cu cel putin 5 persoane trecute de 88 de ani (una dintre ele are 103 ani si fumeaza de la 12 ani) care traiesc bine merci si sufera de: genunchi (rana de razboi), umar (muscatura de cal), cot (accident de motocicleta), stomac (penetrat de o furca) si cap (rana de razboi).

P P S - Daca conducatorii destinelor noastre au avut in vedere sanatatea PERSOANEI care ii voteaza, trebuia sa scoata fumatul in afara legii!

foto preluata de la:

miercuri, 16 martie 2016

marți, 15 martie 2016