vineri, 7 decembrie 2018

In ce fel de animale ne transformam?

     A mai murit un pisoi dintre cei pe care ii mai hraneam. Si nu de moarte buna, ci ucis de un imbecil, evident posesor de bmw si de o nesimtire crasa. Toti cei care suntem soferi stim foarte bine ca accidente se pot intampla, dar asa ceva...

      Nu numai ca l-a strivit, dar l-a si lasat acolo, cand este evident ca nu avea cum sa nu il vada. Asa nemernic, sper eu sa se nasca o data la 100 de generatii, dar din pacate, iata-i din ce in ce mai multi.

     Ce este cel mai trist? Politia - de toate felurile, inclusiv politia animalelor - ne-au trimis de la unul la altul, ei "NEAVAND COMPETENTE"! Concluzia simpla: sunt incompetenti si oricum sunt degeaba! Marea lor majoritate, pentru ca sunt convins si stiu sigur de fapt, ca au si oameni sufletisti, competenti si care pot descurca lucruri. Dar daca nu avem parte de ei cand avem nevoie, atunci tot degeaba!

     Am citit de curand ca una din mutatiile permanente la care este supusa omenirea, este scaderea in dimensiune, greutate si numar de circumvolutiuni a creierului uman. Probabil de aici ni se trage regresul ca specie. Dar, in ce fel de animale ne transformam?