miercuri, 19 august 2015

Politia romana stropeste cu jet

     Cine urmareste acest blog stie despre aventurile mele legate de politia romana, ca este ea de circulatie, comunitara, judiciara, sau oricare dintre celelalte 19 tipuri de politie existente in Romania. Dintre toate, cea mai odioasa, cea mai mare adunatura de prostalai, cu cea mai mare ingamfare posibila, dar evident si cea mai inutila este politia comunitara. Au avut realizari? Poate, dar cunoscute sunt doar ANUNTAREA inceperii amendarii celor ce scuipa coji seminte pe jos, ANUNTAREA urmaririi borfasilor de prin piete. Dupa cum se vede, realizarile lor sunt doar anunturi!
     Spun prostii! Cea mai mare realizare a lor de care se achita cu brio este aceea de cheltuire a banului public, adica si al meu si al tau... Pe langa asta, la sediile imense si ultramoderne pe care le ocupa de pomana, creaza numai probleme! Folosirea abuziva a unor drumuri de acces pe care nu au ce sa caute, instalare de dispositive de circulatie fara aprobari, folosire pe timpul noptii (in cartier residential) a diferitelor tipuri de semnalizari - optice si acustice - si cand vine vorba de acustice, este o feerie. Tot ce folosesc in materie de scule (de gradinarit, de instalator, de curatat zapada s.a.) sunt alese special sa depaseasca numarul de decibel aprobat pentru zonele rezidentiale, dar mai ales sa acopere vocile puternice de oameni de la tara obisnuiti sa se strige unul pe altul de la distante de 5 tarlale, printer caini care latra si vaci care mugesc si evident, sa fie folosite in ore de odihna!
      Astazi, zi in care stau acasa caci am racit ca un prost in mijlocul verii, inainte sa incep mult anuntata pe toate canalele media, ploaie, ce credeti ca faceau inteligentii de la comunitara? Stropeau (cu jet, evident) copacii din gradina proprie, cuun insecticide probabil! Iata jetul:
 
 
      Vor sari specilalistii sa imi explice cum ca Solutia nu va fi spalata de ploaie, ca este una care... si care... Ma doare-n bascheti! Am trait la curte, am si acum gradina si nu stropesc cu chimicare pe copaci inainte de ploaie!
      Revenind, nu avea nici un sens sa discut cu "jetul", mai ales ca ma impiedica zgomotul, dar mizeriile scoase pe gura de seful lui, "exegetul" cand a observant ca fac fotografii, nu sunt de mentionat aici. Dar pitecantropul tot trebuie sa il vedeti:
 

      Daca pana acum nu m-ati crezut, banuiesc ca acum nu mai aveti indoieli! Nu i-am raspuns "exegetului" la mizeriile scoase pe gura, dar oare chiar mai trebuie sa ii suportam mult, sa cheltuiasca bani cu nemiluita, sa vorbeasca prostii si sa nu faca nimic din ceea ce ar trebui sa faca?
       Haideti oameni buni, oameni cu bun simt, oameni cu mintea la locul ei sa gasim solutii sa ii dam la dracu pe toti idiotii care ne f.t viata, ca sunt senatori, militieni, derbedei, tigani, presedinti, marinari si toti ceilalti jegosi sa ii dam la dracu. Sa inventam un nou Antonescu, ca pe cel vechi nu avem voie sa il proslavim si sa facem cu toti nemernicii ce intentiona maresalul sa faca cu tiganii, sa ii dam la altii! Lu' UE, lu' NATO, lu' FMI, lu' SUA, lu' Franta si Germania si oricui are nevoie de ei! Noi ne-am saturat!
      Parerea mea!
 
 




luni, 17 august 2015

Drumul spre latrina nationala si posibilul drum inapoi

     Acum cateva zile, un cunoscut pentru care am un respect deosebit spunea: "O societate cu o cultura adevarata nu poate rabda un maimutoi sau niste maimutoi la putere. Intr'o astfel de lume maimutareala ucide prin ridicol. Cei ce rabda asa ceva nu au decat un fel de pseudocultura, cum ar zice Radulescu-Motru. Eu nu as zice nici macar pseudocultura..."
      Cuvintele lui nu au facut alceva decat sa concretizeze tot ce s-a intamplat in ultimul timp, fapte cunoscute de toata lumea, avand in vedere expunerea de pe toate canalele de media posibile si cunoscute si sa concluzioneze ceea ce era deja cunoscut: cultura adevarata a disparut din tara noastra, fiind inlocuita de maimutareala zilnica exhibata pe la toate colturile si in orice ocazie!
      In afara maimutoilor de la putere, ne-am pricopsit cu o societate formata tot din maimute, ceea ce din punct de vedere darwinist nu este o problema noua. Astfel, de pe Wikipedia, aflam ca: "Maimuța este un animal mamifer din ordinul primatelor, grupă care se subîmparte în subordinul „Anthropoidea”, „Simiae”, „Haplorhini” și „Strepsirhini”. Omul din punct de vedere biologic este considerat primat înrudit cu maimuța, cu care după teoria lui Darwin are un strămoș comun." 
     Se pare ca din punct de vedere al evolutiei imvolutive care ne caracterizeaza in ultima perioada, ne intoarcem la perioada mitologica in care: "Maimuța a jucat în mitologia unor popoare un rol important, de exemplu în India, Egiptul antic, Polinezia este zeificată. ... În mitologia romană sau mitologia greacă maimuța este însoțitorul zeului focului Hephaistos/Vulcanus."
      Oameni despre care ai crede ca au ceva de spus au inceput sa bata campii, medici care spun despre ei insisi ca nu mai au timp de nimic din cauza meseriei, conditiilor, salariilor si asa mai departe, bat campii sub umbrela anonimatului, ziaristi despre care multi au cuvinte frumoase au scris articole dupa modelul "cand in caruta, cand in teleguta", politisti care isi fac treba asa cum inteleg ei sa o faca (adica ce vor, cum vor si cand vor), diversi sefi si sefuti de te miri ce se bat cu caramida in piept cu deciziile monumentale luate pentru actiuni de doi lei, comunicarea tuturor la nivel de latrina si as putea continua pana la epuizarea cuiva (a mea sau a voastra); toti au devenit (nu dintr-o data) extrem de destepti in cap!
     Noi, oamenii de rand, mai mult sau mai putin informati, cu un nivel cultural asa cum este el, trebuie sa traim in lumea lor, a celor care asa cum spuneam, sunt destepti in cap si ne conduc catre o latrina mare, cu capacitate de circa 22 milioane de oameni. 
     Refuz din toate puterile mele idea ca "Maimutele ne conduc!", dar cu toate astea ma plec in fata evidentei! Haideti totusi sa facem ceva, sa rasturnam principiile "sanatoase" ale clubului maimutelor, sa dam cu ele de pamantul care ne poate hrani daca vrem, sa stricam socotelile ue, nato, onu, bm, fmi si altii ca ei care ne vor integrati in tagma maimutareasca supusi si tacuti, dar muncitori si consumatori!
     Sa incepem sa fim cu ochii pe ei si sa amendam cu voci mai puternice, orice maimutareala facuta impotriva natiei noastre!