sâmbătă, 9 mai 2015

marți, 5 mai 2015

As vrea sa stiu cum ai parcat!

      In aceasta dimineata frumoasa, am plecat linistit de acasa cu viziunea unei zile extraordinare pentru un fotograf! Motivul este simplu: urma sa fotografiez operele unui mare artist roman, fotografii care vor sta la baza unui album de arta. Un motiv extraordinar pentru o zi extraordinara!
      Masina mea umpluta cu sarg cu tot ce are nevoie un fotograf pentru o lucrare de tipul celei mai sus mentionate, incepuse sa arate ca o barcuta, adica isi cam ridicase nasul din pamant! Evident, stiam ca pot parca in curtea institutiei unde urma sa se petreaca actiunea si sa descarc masina in conditii civilizate. Cand ce sa vezi:



      O fiinta inteligenta (altfel nu ar fi luat examenul pentru carnetul de conducere), cu doua picioare (desi cornutele au cate patru), s-a gandit cu  neuronul cel sclerozat care se plictisea de unul singur intr-un cap supradimensionat pentru continutul existent, sa isi parcheze masina. Cum in Bucuresti problemele legate de locurile de parcare sunt foarte cunoscute, fiinta s-a zbatut si in cele din urma a reusit sa le rezolve! A parcat acolo unde nu se parcheaza!
       Din pacate, nici politistii de la circulatie si nici cei de la Politia comunitara - evident chemati de mine - nu au gasit o rezolvare problemei! In afara amenzii de parcare ilegala, poarta institutiei a ramas blocata vreme de 5 ore. Povestea cred ca va continua, dar dupa 5 ore am plecat eu de acolo.
      Prietene sofer, te informez ca in afara amenzilor pe care le vei avea de platit, te voi actiona in judecata pentru obstructionarea unei cai de acces care imi era necesara pentru desfasurarea activitatii mele! Voi cere daune conform contractului meu de prestari servicii din care mi-ai mancat o zi de lucru, precum si multe alte daune la care se vor gandi avocatii mei!
      Daca esti prost, sa platesti! Parerea mea!

PS - pentru cei carcotasi: Avand in vedere starea de nervi in care ma aflu acum cand scriu articolul, greselile de ortografie consideratile suturi in fundul soferului inteligent din imaginea de mai sus!