vineri, 30 mai 2014

CNFA 2014 - Thunder Wolferine vs. Bucharest Warriors

     23 mai 2014 - o zi excelenta pentru un meci de fotbal american. Echipa Bucharest Warriors a intalnit pe terenul din Magurele (Prahova) echipa Thunder Wolverine (formata din membrii echipelor Thunder Prahova si Wolverine Bucuresti) intr-un meci din cadrul Campionatului National de Fotbal American din Romania - meci al conferintei de sud-est.
     Mai mult decat vremea si terenul pe care s-a jucat meciul a fost unul de calitate, vice-primarul din Magurele, declarand si prezentand imbunatatirile aduse intregului ansamblu sportiv.
     Meciul a fost unul de calitate, permitandu-mi sa imortalizez momente din timpul meciului care prezinta atat aspecte tehnice, cat si aspecte de fair-play aratate de ambele echipe.
     Intr-un cuvant: o zi minunata! Parerea mea!

luni, 26 mai 2014

Al 15-lea Campionat European de WUSHU - Bucuresti 2014

     Al 15-lea Campionat European de WUSHU a avut, asa cum putini stiu, loc la Bucuresti, in Sala Polivalenta, intre 7 si 12 Mai 2014. Din pacate, nici de aceasta data, cei in masura sa faca public acest eveniment, nu au avut nici o miscare notabila. Mare pacat!
     Sportivi din mai multe tari s-au intalnit la Bucuresti avand prestatii deosebite in ramuri ale unui sport prea putin cunoscut publicului larg. Am incercat pe parcursul catorva zile sa surprind (din tribune, pentru ca nu s-a pus problema sa am acces langa suprafetele de concurs) imagini care sa starneasca macar interesul de a fi in tribune la o viitoare manifestare, pentru ca si de aceasta data, nefiind vorba de fotbal (soccer), nu a fost alt public in afara oficialilor si a sportivilor participanti. Din nou mare pacat!
     Parerea mea!