miercuri, 10 aprilie 2019

Ai zice ca-i aproape normal...

     Am vizitat fostul parc Brotacei, pe malul lacului Tei, intr-o duminica seara, cu speranta regasirii unor imagini familiare, vand in vederea cat timp mia-m petrecut acolo in copilarie.

     In primul rand am fost dezamagit de disparitia (despre care stiam de fapt) a imensului tobogan din beton, pe care mi-am lasat nenumarate perechi de sosete si pantalani scurti. In fine, mi-am zis! Asta este! In contra-partida au facut un mini-parc de distractii cu diverse atractii!

     Dar ori s-a intamplat ceva cu masinariile, ori cu omuletii beneficiari ai bucuriilor oferite de mini-parc, ori cineva s-a jucat cu mintea mea! Copii nu stiau sa se joace cu masinariile, parintii stateau pe banci la rontait seminte, tinerii se dadeau incontinuu in montagne-russe cu chiotele si grobianismele aferente. Nimic nou, nu?

     Cei care se plimbau se vedeau la un moment dat in fata unui gard care le obtura complet anapoda accesul catre malul lacului, unora si accesul catre parc celor care veneau pe malul lacului. Anapoda nu?

     In rest, pasaret, apus de soare, plansete, discutii, tipete, zone cu covoare crocante (seminte), copaci taiati ca dupa Tunguska, neam-prostie si altele asemanatoare.

     Mi-a pus capac insa ceea ce a urmat si va voi prezenta si voua mai jos:



     Concluzia mea: suntem niste imbecili! Iertati-mi redundanta in a mentiona treaba asta, dar, periodic primesc cate una dupa ceafa, care imi aduce aminte de asta!
     Eugenia salveaza Romania! Nu mai spun cum se pune accentul! Cei care nu stiu, pot afla, sau pot sa incerce sa o manance!