joi, 18 octombrie 2018

Ce s-a intamplat cu noi?

     "Urmează cinci zile de exerciţiu şi simulări de cutremur în Capitală/ Scenariul prevede un seism de 7,5 pe Richter/ Arafat: Centrul Bucureştiului e cel mai afectat/ Dăncilă: Să vedem dacă există deficienţe" - titlu preluat de pe mediafax.ro

     Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, titlul de mai sus este sugestiv, cred eu. Ce nu stim din informarile celor responsabili si nici nu vom afla multa vreme de aici incolo, este faptul ca acest exercitiu deja a facut doua victime: o femeie care avea nevoie de dializa si nu a beneficiat de serviciile unei masini a salvarii care erau toate la exercitiu si o copila cu o criza puternica de astm si care deasemenea nu a putut beneficia de serviciile ambulantei.

     Ce stiu cu siguranta este ca aceasta copila, a fost declarata fara activitate cerebrala ca urmare a neoxigenarii creierului pe o perioada mai lunga, lucru care face ca sa fie vorba doar de ore pana la decuplarea ei de la aparatele de mentinere a vietii.

     Arafate, Iohanne, Viorico, Sorino, Fireo si care pastii si dumnezeii mamii voastre mai sunteti acolo, ce s-a intamplat cu noi? Nu mai existam deja? Am inteles ca vreti sa ne omorati cu experimente alimentare, cu socuri diverse, cu carne de porc asomat dar european, cu aviara lu'peste prajit si cu cine mai stie ce inventati voi, pentru ca noi sa nu apucam nici macar sa ne apropiem de pensie (a - asta-i alta: marirea varstei de pensionare), ba, da chiar asa? Sa nu mai existam deja? Sau ati uitat de noi?

     Bai cretinilor, printre noi sunt si dobitocii care nu stiu din ce cauze va sustin! Crezi ca daca aia mor si realizeaza intr-un tarziu ca mor din cauza voastra, va mai sustin? De fapt, prost sunt eu ca imi pun intrebari!

     Nu vreau sa mai continui si cu alte apasari de care tot voi sunteti vinovati, dar eu zic sa faceti legile mai puternice, sa va inconjurati cu mai multe garzi idioate ca jandarmii, ca atunci cand o exploda mamaliga, v-ati fript!

     Ceea ce v-o doresc din tot sufletul! Doar din suflet mai pot, restul din mine plange!